ARVOSTELU

Kannattaako Revolut-kortti hankkia?

Revolut on Britanniassa syntynyt mobiilipankki. Se tarjoaa neljää erilaista tilitasoa maksukortteineen. Kuten muutkin mobiilipankit, Revolut soveltuu hyvin kansainväliselle kuluttajalle.

Lue lisää
Revolut-kortti

ARVOSTELU

Bunq-pankin arvostelu: tili itsenäiselle ajattelijalle

Bunq on hollantilainen lisensoitu pankki. Se tarjoaa yksityishenkilöille kolmea eri tilivaihtoehtoa. Arvioimme, keille bunq:n tilit ja maksukortit parhaiten sopivat, ja miten pankin toiminta-ajatus eroaa perinteisistä pankeista.

Lue lisää
Bunq Green Card

TUNNISTAUTUMINEN

Miten maksaminen internetissä muuttui?

Maksupalveludirektiivin siirtymäkausi on ohi, ja se koskee nyt myös verkko-ostoksia. Lue artikkelista, mitä direktiivin määrittämä vahva tunnistautuminen tarkoittaa.

Lue lisää
Picture of a Mastercard

RAJAT

Maksukorttien monet rajat

Maksukorttien turvallisuus perustuu kortissa oleviin useihin rajoituksiin, joita kortinhaltija pystyy usein myös itse määrittämään. Tiukat rajoitukset yhdessä PIN-koodin kanssa ovat kortinhaltijan etu, sillä kortin väärinkäyttäminen on vaikeampaa. Kortin rajat on hyvä tuntea, jottei ne tule yllätyksenä.

Lue lisää

TURVALLISUUSVINKIT

Vinkit maksukortin turvalliseen käyttöön!

Maksukortit tuovat käyttäjilleen paljon hyötyä, mutta korttien mukana tulee myös riskejä. Kokosimme vinkkejä, miten maksukortteja voi käyttää turvallisemmin!

Lue lisää
Korttipiirros

ARVOSTELU

Arvostelu: N26-pankin tilivaihtoehdot

N26 on saksalainen pankki, jonne myös Suomessa asuva voi avata käyttötilin muutamassa minuutissa. Tilin käyttö arkisiin menoihin on helppoa siihen kuuluvalla Mastercardilla. N26 sopii hyvin myös matkailijoille.

Lue lisää
N26 Standard-tason Mastercard

CashBack

Cashback-luottokortit

Jopa ilmaiset luottokortit saattavat palkita käyttäjänsä palauttamalla rahaa takaisin ostosten yhteydessä. Usein tämä bonus on puhdasta rahaa, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla. Tutustu artikkeliimme Suomessa saatavilla olevista rahaa palauttavista maksukorteista.

Lue lisää
Visa-kortti

VALUUTTAMUUNNOKSET

Wise sopii kansainväliselle kuluttajalle

Wise-tili mahdollistaa rahan säilyttämisen eri valuutoissa ja edulliset valuuttamuunnokset. Rahaa voi siirtää palvelusta tavallisille pankkitileille ympäri maailman. Wise-Mastercardin avulla palvelussa olevia valuuttoja voi käyttää lähes missä tahansa liikkeessä.

Lue lisää
TransferWise Mastercard

ARVOSTELU

S-Pankin Visa -kortit arkiseen käyttöön

S-Pankki tunnetaan S-Etukorteistaan. Etukorttiin voi yhdistää myös pankin oman Visa-kortin. Lue arvostelustamme, keille S-Pankin Visat soveltuvat parhaiten.

Lue lisää

KORKO

Todellinen vuosikorko -laskuri

Kerromme, miten lainan korko lasketaan. Tarjoamme lisäksi laskurin lainan kokonaiskulujen ja todellisen vuosikoron selvittämiseen.

Lue lisää