Amex-kortti

ARVOSTELU

American Express Platinum: hyödyllinen mutta kallis

American Express Platinum on hinnakas premium-tason maksuaikakortti. Tutustuimme korttiin ja arvioimme, vastaavatko sen edut hinnoittelua laadultaan. Esittelemme kortin hyötyjä seikkaperäisesti ja kerromme mielipiteitämme niihin.

Avaa artikkeli
Ystävykset kahvilla

ARVOSTELU

ARVOSTELU: Fellow Pankin luottokortti - helppoa maksamista

Fellow Pankki on uusi tulokas pankkisektorilla. Palveluvalikoimaan kuuluu Visa-kortti, joka oikein käytettynä on kuluton. Tutustuimme kortin ominaisuuksiin ja arvioimme, keille Fellow Pankin Visa-kortti sopii parhaiten.

Avaa artikkeli
Seteleitä

ARVOSTELU

Tuohi Mastercard - keille kortti sopii parhaiten?

Tuohi Mastercard on erityisesti huonekalujen ja kodinkoneiden osamaksuun tarkoitettu luottokortti. Sen korkotaso on kohtuullinen, mutta ostosten maksaminen Tuohella tuo kuitenkin lisäkuluja. Pohdimme, keille Tuohi Mastercard olisi hyvä hankinta.

Avaa artikkeli
matkapuhelin

ARVOSTELU

Arvostelu: Mikä on SweepBank?

SweepBank on tulokas mobiilipankkimarkkinoilla. Pankki ei vielä pysty kilpailemaan monipuolisilla ominaisuuksilla, mutta peruspalvelut kuten maksukortin pankki tarjoaa edullisesti tai jopa kuluitta. Artikkelissa arvioimme, onko SweepBankin maksukortissa lisäarvoa antavia ominaisuuksia muihin kortteihin nähden.

Avaa artikkeli
Pankki

ARVOSTELU

Kokemuksia Bank Norwegian -luottokortista

Bank Norwegianin luottokortti on yksi parhaimmista matkailijoille suunnatuista luottokorteista. Kortissa on useita rahanarvoisia etuja, ja oikein käytettynä kortti on kuluton. Analysoimme, mitkä kortin edut ovat erityisen arvokkaita.

Avaa artikkeli
Shell bensamittari

POLTTOAINEOSTOT

Bonusta bensasta - polttoainekortit Suomessa

Polttoaine on kallista, mutta sopivilla maksutavoilla siitäkin voi saada alennusta. Lue artikkelistamme, mitä polttoaineen maksamiseen erikoistuneita kortteja Suomessa on tarjolla ja miten niistä voi hyötyä.

Avaa artikkeli
Matkalaukku

ARVOSTELU

Komplett Bank -luottokortti - bonusta arjen ostoista

Komplett Bank Mastercard on kilpailija Bank Norwegianin Visa-kortille. Kortit ovat samankaltaiset, vaikka Komplett Bankin korttia ei ole suunnattu suoraan matkailijoille. Arvioimme, onko kortti hankkimisen arvoinen.

Avaa artikkeli
Plutus-kortti

ARVOSTELU

Plutus-Visa: helppoa cashbackia?

Plutus yhdistää perinteisen rahan ja kryptorahan jokapäiväiseen käyttöön. Ilmaisella Visa debit -kortilla käyttäjä ansaitsee kortilla tehdyistä ostoksista pluton-kryptorahaa. Cashbackin lisäksi Plutus tarjoaa yhden lisäedun. Maksullisilla tilaustasoilla cashbackin ja lisäetujen määrät ovat suuremmat. Plutuksen käyttäjille suunnatulla kryptomarkkinapaikalla on mahdollista käydä kauppaa Plutuksen tukemilla kryptorahoilla.

Avaa artikkeli

LISÄEDUT

Luottokorttien kaupanpäälliset

Luottokortteja myydään yhä enemmän mielikuvilla hyödyllisistä lisäpalveluista. Kortilla maksaminen saattaa olla vain pieni osa kaikista kortin ominaisuuksista, jolloin kortin todellinen arvo tulee aivan muista asioista. Listaamme tavanomaisten maksukorttien yleisimpiä lisäetuja.

Avaa artikkeli
Curve Metal

ARVOSTELU

Arvostelu: Curve-kortti sopii matkailijalle

Curve Mastercard on debit-kortti, joka tuottaa säästöä etenkin valuuttamuunnoskuluissa, mutta kortissa on monia muitakin etuja. Arvostelussa kerromme, miten me olemme hyötyneet Curvesta.

Avaa artikkeli