Julkaistu: 19. lokakuuta 2020

Miksi uusi vertailusivusto?

Internetissä on muutamia suomenkielisiä vertailusivustoja, jotka listaavat ja vertaavat luottokorttien ominaisuuksia. Useat näistä sivustoista markkinoivat pääasiassa kalliita korttiluottoja eivätkä siten keskity korttien oikeasti hyödyllisten lisäominaisuuksien arvioimiseen. Haluamme uudella vertailusivustollamme jakaa tietoa erityisesti korttien lisäominaisuuksista emmekä kannusta lukijoitamme kalliiden luottojen hyödyntämiseen.

Vaikka sivustomme on uusi, olemme kirjoittaneet jo aiemmin luottokorttiarvosteluja Finnoy Travel -sivustollemme. Nämä arvostelut ovat kirjoitettu matkaajan näkökulmasta, mutta uudella sivustollamme laajennamme perspektiiviä kattamaan muitakin elämänalueita. Siirrämme olemassa olevat arvostelut päivitettynä uuden Maksukorttivertailu-sivustomme alle ja tuotamme myös lisää sisältöä.

Kaupallisuus

Haluamme olla avoimia mahdollisista kaupallisista yhteyksistämme. Maksukorttivertailu-sivustolle tullaan myymään mainostilaa. Saatamme myös tehdä yhteistyötä luottokorttitoimijoiden kanssa, jolloin voimme saada provision kauttamme tulleista uusista asiakkaista. Kerromme avoimesti, keiden kanssa teemme yhteistyötä, kun sen aika on.

Jaamme tasapuolisesti tietoa myös niistä korttituotteista, joiden kanssa meillä ei ole yhteistyötä. Kattava kokoelma vertailutietoa on mielestämme paras tapa tuottaa arvoa lukijoillemme.

Sisältö

Sivuston rakenne on yksinkertainen. Vertailu tapahtuu etusivulla ja muut sivut antavat vain lisätietoa meistä ja sivuston ideasta. On täysin riittävää vierailla vain etusivullamme ja suorittaa vertailu siellä. Toki toivomme vierailijoidemme lukuvan artikkeleitamme, kuten juuri tätäkin poistausta.

Listaamme maksukortit esityskalvomuodossa. Yhdellä kalvolla on tietoa yhden kortin perus- ja lisäominaisuuksista. Korttien välillä on helppo liikkua selailemalla. Mielenkiintoisten korttien ominaisuuksia voi vertailla perinteisesti taulukkomuodossa. Kun lukija löytää itseään kiinnostavan maksukortin, voi hän hakea sitä kortinmyöntäjän omia kanavia pitkin. Me emme välitä hakemuksia.

Olemme keränneet korttien tiedot omiin kokemuksiimme pohjautuen. Avoimet kysymykset olemme varmistaneet kortinmyöntäjän internet-sivuilta tai suoraan asiakaspalvelusta. Pyrimme varmistamaan, että esittämämme tiedot pitävät paikkansa, mutta on hyvä tiedostaa, että kortinmyöntäjä voi muuttaa ehtojaan milloin vain. Tämän vuoksi suosittelemme tarkastamaan aina viimeiset tiedot suoraan kortinmyöntäjältä ennen hakemuksen jättöä.

Aloitusvaiheessa sivustolla on tiedot 11 korttivaihtoehdosta. Listaa kasvaa lähikuukausien aikana.

Maksukorttien lisäominaisuudet

Keskitymme maksukorttien lisäominaisuuksiin. Jos kortinhakijan taloudellinen tilanne on niin hyvä, että luottokortti myönnetään, kortinsaajalla lienee myös varaa olla käyttämättä kortin luottoa. Luottokorttien luottokorot saattavat olla todella korkeita, ja siksi ne harvoin ovat ratkaisu taloudellisiin ongelmiin. Suosittelemme korttiluoton välttämistä aina kun mahdollista.

Kannustamme kuitenkin tutustumaan korttien lisäominaisuuksiin. Näitä ovat esimerkiksi kulujen reaaliaikainen seuranta, vakuutukset, lentoasemien lounge-edut ja concierge-palvelut. Lisäpalveluita hyödyntämällä korteista saa paljon enemmän irti kuin ensi-istumalta olettaisi.

Yhteistyö

Onko sinulla yhteistyöidea kanssamme? Ota meihin yhteys!

Loppusanat

Tervetuloa seuraamaan sivustoamme. Olemme iloisia kaikista kehitysideoista. Jos koet sisältömme hyödylliseksi, miksi jakaisi sitä eteenpäin.